Autorijlessen Leiden Rijschool Follow Me - Rijles LeidenRijschool autorijles Leiden Follow me

Autorijlessen Leiden Rijschool Follow Me


 

 

 

 

Woon je in Leiden dan  Autorijschool Follow Me 

 


 

autorijschool leiden

 

 

 

Goedkope rijlessen en een goed slagingspercentage bij het cbr in Leiden

 

 

 

 

Supersnel je rijbewijs halen kijk op

 

 

Spoedrijbewijs-leiden.nl

 

onze landingspage:

 

 

autorijschool-leiden.com

 

 

Rijschool Follow me voor een complete rijopleiding in Leiden

 

 

Autorijschool Follow Me geeft rijles in dé lesauto van 2013

 

 

Autorijschool Follow Me is de Autorijschool voor Leiden.

 

 

 

 

Welke opleidingen verzorgt Autorijschool Follow Me in Leiden en omgeving? 

 

Autorijschool Follow Me verzorgt rijbewijs B opleidingen in de regio Leiden. Ik,eigenaar van Autorijschool Follow Me, geef al vanaf 1996 met veel plezier autorijles in Leiden en omstreken. Doordat wij een kleine autorijschool zijn, kunnen wij de begeleiding op een persoonlijk niveau houden. De kandidaten ervaren dit als zeer prettig.

 

 

 

De leerling staat bij Autorijschool Follow Me centraal

 

De leerling staat bij onze autorijschool centraal. Door de persoonlijke aanpak past de lesmethode perfect bij de leersnelheid en het karakter van de leerling. Het is een uitdaging om de rijlessen toe te spitsen op individuele wensen en het beste naar boven te halen. Hoge kwaliteit begint bij betrouwbare en veilige rijlessen.

 

 

 

Autorijschool Follow Me biedt een kwaliteitsopleiding voor iedereen in Leiden

 

Bij Autorijschool Follow Me krijg je les van een vaste instructeur. De instructeur wordt bijgeschoold volgens de regels van de overheid. Je hebt een vaste lesauto en we halen je, binnen Leiden en regio, van huis op. Bovendien duurt een uur rijles bij ons 60 minuten (en geen 50). Je rijinstructeur houdt een persoonlijke instructiekaart bij. Zo weet je precies waar je aan toe bent. We staan er garant voor dat je geen les teveel neemt.

 

 

 

Autorijschool Follow Me biedt maatwerk bij rijopleidingen 

 

Wanneer je bij Autorijschool Follow Me komt voor een rijopleiding, kijken wij naar wat er voor jou het beste is. Er wordt een pakket samengesteld dat bij jou past. Op deze manier betaal je niet te veel en kun je snel van je rijbewijs genieten. De instructeur adviseert je hierbij over de verschillende mogelijkheden. Stel je hebt een pakket van 35 uur en tijdens je rijopleiding blijkt dat je maar 30 uur nodig hebt voordat je examen doet. Je krijgt dan de 5 lessen die nog over zijn van ons terug. Je betaalt bij ons dus alleen de lessen die je hebt gebruikt! Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor losse lessen of een spoedopleiding, in plaats van een pakket. Hiermee onderscheiden wij ons van andere Autorijscholen in Leiden

rijles

 

 

Op de andere pagina's op deze site vind je belangrijke informatie die je nodig hebt voor het behalen van je rijbewijs. Daarnaast vind je adressen die je nodig hebt voor je rijopleiding.

 

 

 

Bij onze Autorijschool kun je je rijbewijs al halen vanaf 16,5-17 jaar. Wij zijn in het bezit van het certificaat 2toDrive. De praktijkexamens worden afgenomen door het CBR in Leiden.

 

 

 

Direct beginnen met rijlessen in Leiden:Autorijschool Follow Me kent geen wachttijden. Wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen en dus direct beginnen met rijlessen? Dan is dat geen probleem! Bij autorijschool Follow Me is altijd wel een plekje vrij voor kandidaten uit Leiden en omgeving.

 

 

De voordelen van rijles nemen bij Autorijschool Follow Me:


- Geen wachttijden, direct beginnen met lessen


- Persoonlijke aanpak


- Rijlespakketten

 

  Betaalbare prijzen

 

-Spoedopleiding in Leiden en omgeving.

 

rijlessen

 

 

 

 

Wil je je aanmelden of heb je nog vragen, mail of bel gerust onze autorijschool.

Het e-mail adres en de telefoonnummers voor Leiden kun je vinden bij

 Contact

 

 

Autorijschool Leiden    Autorijschool Leiden   Autorijschool Leiden   Autorijschool Leiden

contact

 

Autorijschool  Follow Me geeft rijles in Leiden  Leiderdorp  Oegstgeest  Voorschoten Zoeterwoude  Hazerswoude  Katwijk  Valkenburg  Warmond   Voorhout  Rijnsburg  Wassenaar en Noordwijk. 

 

 

 

 

 

Autorijschool Follow Me geeft tevens spoedopleiding en spoedcursus in Leiden  Leiderdorp en Oegstgeest.

 

 

 

 

Autorijschool Follow Me is de Autorijschool voor Leiden.